Saturday, September 23, 2017

Kako i zašto iz poduzetništva u Forever online mlm?

JA poduzetnik u mlm-u? Hm..

.




Ostavljaš dugogodišnji dobro uhodani posao,  hm..

Izlaziš iz partnerstva u kojem imaš osobu kojoj možeš povjeriti sve, hm...

Doma imaš obitelj i troje djece, hm...

Sve to ostavljaš zbog tamo nekog kojeg vidiš prvi put u životu,samo su bili neki od komentara prijatelja prije mog ulaska u svijet mlm-a, svijet Forevera.

Naravno nije mi bilo svejedno,ali prilikom prvog razgovora sa sadašnjim mentorom,shvatio sam da imam samo jedan život, i ako ga želim živjet na svoj način,da ne budem rob posla,da mogu više vremena provoditi sa obitelji,onda mi to može omogućiti samo mlm!

Nisam čak ni istraživao previše o kompaniji,sve to sam osjetio na prvoj kavi sa mentorom,opuštenost,ležernost,elegancija i life style koji sam poželio za sebe i svoju obitelj!

Kompanija Forever Living Product je na tržištu 40 godina i praktički u segmentu uzgoja, proizvodnje i prerade Aloe Vere nema konkurencije u svijetu, drže 92% svjetskog uzgoja!

Kao i svaki početak, potrebno je bilo određeno vrijeme da se pohvataju konci,ali već nakon 8 mjeseci smo postigli poziciju managera i idemo dalje!

U strukturi imamo preko 300 korisnika proizvoda i preko 50 suradnika.

Imamo recept točno kako korak po korak ostvariti ciljeve koji vi postavite za sebe i najmoderniji automatizirani sustav koji vas u 90 dana online dovodi da imate iznad prosječna primanja i osvajate pregršt poticajnih programa koje kompanija nudi suradnicima!

Jedina valuta kojom možete ući u naš tim jest da imate jaku radnu etiku,jasnu viziju onoga što želite postići,pozitivan stav!

Način da saznate da li ste vi naš sljedeći bussines lider je da nam se javite i u kratkom razgovoru kroz naših par osnovnih pitanja vidjeti koliko jako nešto imate želju postići!

Koliko god zvučalo nevjerovatno u ovom trenutku,naš jedini cilj je da VI postanete uspješni i da živite životom o kakvom ste oduvjek sanjali!

ISTRAŽITE MLM kao industriju i što o njoj misle osobe koje su vrlo uspješne,i zašto je to industrija koja na godišnjoj razini producira najveći broj milijunaša.


+38599/216 51 85



Ovdje možete pročitati moje iskustvo sa proizvodima Forever Living Productsa!


No comments:

Post a Comment

Fokus – Prirodan PROIZVOD Za BRZO RAZMIŠLJANJE I Koncentraciju

Fokus – Zašto Je Važno Imati Fokus I Kako Ga Postići? Fokus – kako i na koji način Vama u današnje vrijeme Forever Focus može pomoći. ...